marakiil·lustració
maraki nines de paper
nines de paper
Les nines maraki es retallen amb tisores, com les de sempre, es vesteixen doblegant les pestanyes, com les de sempre, però la roba que porten és com la que podem portar tu i jo avui dia.

Les pot cagar el tió, o el ratoncito pérez quan ens cau una dent, ens les pot regalar el tiet, la germana gran, li podem regalar nosaltres a la iaia o a la veïna de dalt. Si apareixen en un dia de pluja tot retallant s'esvaeix l'avorriment, les podem dur a l'escola per a intercanviar vestits, podem dibuixar vestits nous i nines noves, i després les podem guardar en una capsa per a jugar-hi sempre que vulguem.
Les nines maraki no tenen un cos de top model però això no les preocupa gens, al contrari, estan força contentes amb el seu propi cos i no se n'amaguen. Els agrada dur tot tipus de roba, deixar-se la roba entre unes i altres, disfressar-se, i inspirar tot tipus d'històries!

Les primeres nines maraki van néixer a finals del 2006 i cada any surten duess nines noves; si voleu saber com es fan aneu a la secció "com està fet?".

Les nines maraki estan pensades, dibuixades i impreses al Vallès Oriental i repartides en tren, bicicleta i per correu. Les podreu trobar en petites i mitjanes
botigues i mai en grans superfícies comercials. Si heu passat una bona estona amb les nines maraki i voleu explicar-ho, o se us acut alguna idea per a les properes nines, escriviu sense pensar-vos-ho a l'adreça:


ilustramaria@gmail.com


Cada sobre conté una nina i 14 ó 15 vestits repartits en dues làmines de 21 x 15 cm impreses amb alta qualitat en paper de 200 g.
Edat recomanada: de 5 anys en endavant.